Vanaf 7 weken zwangerschap kun je bij ons terecht voor de allereerste echo. Bij ongerustheid of 'wel of niet zwanger?'. De echoscopist maakt deze echo om te kijken of we een hartje zien kloppen. Vanaf 8,5 week kunnen we ook zien hoe ver de zwangerschap gevorderd is. Na deze echo weet je ongeveer hoe ver je zwanger bent.

De echo duurt 20 minuten en kost €35,-

Verzamel al je foto's op je telefoon!


De Hello Mom App van Samsung is bedoeld voor ouders om foto’s te ontvangen van hun ongeboren kindje, de foto’s kunnen dan ook bewerkt of gedeeld worden met vrienden of familie. De App is niet bedoeld voor medische of diagnostische doeleinden. De Hello Mom App kan gratis gedownload worden in de Google Play Store of in de Apple App Store.

Aan het einde van de echo sessie wordt er via het Wi-Fi netwerk een verbinding gelegd tussen jouw telefoon en ons echoapparaat. Hiervoor moet de Hello Mom app wel op de smartphone staan. De foto’s van de 2D, 3/4D pretecho worden dan direct met de App gedeeld en op uw telefoon opgeslagen. Als de foto’s op de telefoon staan, dan kunnen deze weer worden gedeeld via Facebook, WhatsApp en bijvoorbeeld Twitter.

Als je wilt dat we de foto's rechtstreeks streamen naar je smartphone download dan vooraf de Hellomom-app!