Echo 3D / 4D

Bij deze echo zie je bewegende beelden met diepte het is zelfs mogelijk om de beelden te bewerken zodat je kindje nog beter zichtbaar wordt. Deze beelden zijn in kleur. Alle bewegingen zijn zichtbaar en als het kindje meewerkt is er een mooie video van te maken, waarop je het kindje live ziet. Deze echo duurt 40 minuten. Je krijgt de beelden mee op een USB stick.

De 3D / 4D echo wordt gemaakt op locatie Verloskundig Centrum de Poort Leiden.

De beste tijd voor een 3D/4D echo is tussen 24 en 30 weken. Tot 22 weken is het mogelijk om een foto te maken waarop je kindje helemaal zichtbaar is. Na deze tijd worden er foto’s en filmpjes gemaakt van een gedeelte van het kindje.

De echo duurt 40 minuten en kost €115,- inclusief USB stick.

 

maak direct een afspraak

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Verzamel al je foto's op je telefoon!


De Hello Mom App van Samsung is bedoeld voor ouders om foto’s te ontvangen van hun ongeboren kindje, de foto’s kunnen dan ook bewerkt of gedeeld worden met vrienden of familie. De App is niet bedoeld voor medische of diagnostische doeleinden. De Hello Mom App kan gratis gedownload worden in de Google Play Store of in de Apple App Store.

Aan het einde van de echo sessie wordt er via het Wi-Fi netwerk een verbinding gelegd tussen jouw telefoon en ons echoapparaat. Hiervoor moet de Hello Mom app wel op de smartphone staan. De foto’s van de 2D, 3/4D pretecho worden dan direct met de App gedeeld en op uw telefoon opgeslagen. Als de foto’s op de telefoon staan, dan kunnen deze weer worden gedeeld via Facebook, WhatsApp en bijvoorbeeld Twitter.

Als je wilt dat we de foto's rechtstreeks streamen naar je smartphone download dan vooraf de Hellomom-app!