Je buik wordt steeds groter , als zwangere vrouw voel je je kindje bewegen. Het maakt je nieuwsgierig, hoe zal je kindje eruit zien, wat doet hij/zij in de buik. Met de echo is het mogelijk een kijkje te nemen bij je kindje. Met een pret echo kan je ook je partner, familie en vrienden met je zwangerschap laten meeleven. In een ontspannen sfeer beleef je deze echo bij PoortPret!

2D echo Is de meest gebruikte echo . Dit zijn bewegende zwart wit beelden zonder diepte. De termijn echo en 20 weken echo zijn ook 2 D echo’s.

De echo duurt 20 minuten en kost €35,-

Het is ook mogelijk om langer van uw kindje te genieten deze 2 D echo duurt 40 min en kost € 75,- incl 2 foto's op fotopapier


 

Verzamel al je foto's op je telefoon!

De Hello Mom App van Samsung is bedoeld voor ouders om foto’s te ontvangen van hun ongeboren kindje, de foto’s kunnen dan ook bewerkt of gedeeld worden met vrienden of familie. De App is niet bedoeld voor medische of diagnostische doeleinden. De Hello Mom App kan gratis gedownload worden in de Google Play Store of in de Apple App Store.

Aan het einde van de echo sessie wordt er via het Wi-Fi netwerk een verbinding gelegd tussen jouw telefoon en ons echoapparaat. Hiervoor moet de Hello Mom app wel op de smartphone staan. De foto’s van de 2D, 3/4D pretecho worden dan direct met de App gedeeld en op uw telefoon opgeslagen. Als de foto’s op de telefoon staan, dan kunnen deze weer worden gedeeld via Facebook, WhatsApp en bijvoorbeeld Twitter.

Als je wilt dat we de foto's rechtstreeks streamen naar je smartphone download dan vooraf de Hellomom-app!